Du kan gå i terapi med mange forskellige udfordringer.

Nogle gange kan du komme ud for situationer hvor du ikke kan finde vej, andre gange kan du opleve, at bestemte situationer igen og igen får dig til at føle frustration, sorg og smerte.
Eller måske er der mere tale om et diffust ubehag og en tristhed som hindrer dig i at leve det liv du gerne vil uden, at du kan sige hvad det egentlig handler om.

Terapi kan være med til at skabe klarhed, indsigt og udvikling.


Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige samtalebehandlinger/samtaleterapi, der alle består i, at en psykoterapeut ved hjælp af gentagne samtaler forsøger at afhjælpe den andens psykiske udfordringer.

Terapi betyder at behandle. Hvis vi har ubehag i kroppen går vi til en fysioterapeut, når der er tale om psykisk ubehag kan vi gå til en psykoterapeut.

Det er her vigtigt at være opmærksom på, at jeg som psykoterapeut ikke diagnosticerer. Jeg arbejder med udgangspunkt i det hele menneske. Min opgave er at støtte dig i at være dig, i at udvikle dine potentialer samt i at rumme eventuelt ubehag.

Terapi hos mig er samtale med udgangspunkt i dine aktuelle oplevelser på relationelt- og følelsesmæssigt plan, hvor det som dukker op i samtalen undersøges og udforskes. En samtale som organisk udvikler sig i samspillet mellem du som klient og jeg som terapeut. En samtale hvor relationen bygger på rummelighed, åbenhed og ligeværdighed.