Undskyld, hvad venter du på?

I Blog by Anette Glad

Forhindrer dit lave selvværd dig i at leve det liv du gerne vil?

Du behøver ikke vente på, at dit selvværd bliver bedre for at leve det liv, du gerne vil.

Du behøver ikke vente med at gå på date, til dans, holde et foredrag til du har tabt 10 kilo eller er begyndt at kunne lide dig selv, eller hvad du nu har af undskyldninger som holder dig tilbage.

Vent ikke på at dit selvværd bliver højere, før du starter med at leve dit liv, sådan som du ønsker at leve det.

Start med at leve dit liv nu, sådan som du ønsker at leve det, og dit selvværd vil automatisk blive højere.

Når du udsætter det, du gerne vil, uanset om det skyldes lavt selvværd, angst eller noget helt tredje, så fortæller du indirekte en historie om dig selv. En historie hvor du ikke er god nok til at have hovedrollen. Hvis du er heldig, får du måske en birolle, men oftest ender du med blot at være statist.

Du tænker, at du ikke er tynd nok, klog nok, sjov nok, god nok etc. Kort sagt; du er ikke nok!

Det er den historie du fortæller dig selv, når du udsætter det du gerne vil, til engang når……………………………………………………………………………………………… (udfyld selv).

Hvis du i stedet vender det om og beslutter dig for at gå efter de ting du gerne vil. Gøre det du ønsker (selvfølgelig uden at skade andre) og gøre det på trods af ubehaget og angsten og på trods af, at du ikke føler dig god nok. Ja så fortæller du en helt anden historie. En historie med dig selv i hovedrollen aktivt deltagende i dit eget liv.

En historie om dig selv, som en person der får opmærksomhed og som tør gå efter sine drømme og længsler. En person som ikke lader sig begrænse af hæmmende overbevisninger og undskyldninger.

Det er historien om en person med et sundt selvværd.

Så spørg dig selv: ”Hvad venter jeg på, og hvad vil jeg gøre, når jeg er færdig med at vente?” Og begynd så at gøre det NU.

Kærligst Anette

Del dette indlæg